Hét goede voornemen voor dit jaar: Zorgverzekeringen vergelijken

Het is al weer half november en het lijkt weer drukker dan ooit. Op het werk moet veel af voor het eind van het jaar en misschien denken we al aan het kerstdiner of de oliebollen. En liever niet aan de zorgverzekering van 2018.

Prijs én polisvoorwaarden

Toch is dit dé periode om hier kritisch naar te kijken, want alle zorgverzekeraars hebben de premies bekendgemaakt. Maar misschien wel belangrijker dan de prijs zijn de polisvoorwaarden. Past je huidige zorgverzekering nog wel bij jouw situatie en wensen?

Onafhankelijk advies

Gelukkig kunt u bij ons altijd terecht voor onafhankelijk advies. Door samen te kijken welke medische kosten vooral goed verzekerd moeten zijn, maken we een zorgvuldige vergelijking van vrijwel alle zorgverzekeringen. Door zo tot in de detail te kijken wat belangrijk is voor jouw zorgverzekering, weet je zeker dat je ook in 2018 van de juiste zorg verzekerd bent.

Tip

Doe dit in november en beleef de komende feestdagen met in ieder geval één zorg minder! Er is dan nog voldoende tijd om je rustig te laten informeren en een eventuele overstap te maken.

Neem contact met ons op: Mail naar info@vandemheen.nl of bel: 0341 – 35 20 43.

Waarom Van de Mheen?

• Advies op maat

Wij zijn al meer dan 40 jaar tevreden over Assurantiekantoor van de Mheen en kunnen het dan ook iedereen aanbevelen om daar je verzekeringen af te sluiten vanwege de zeer goede persoonlijke service.

Dhr. Kleijer

• Persoonlijke benadering

Van de Mheen is al 55 jaar mijn betrouwbare adviseur, tot volle tevredenheid. Ik kan hem aan een ieder aanbevelen.

Dhr. Kok

• Altijd in uw belang

Assurantie van de Mheen doet wat ons betreft hun uiterste best om de klant zo snel mogelijk te helpen. Klant is nog steeds koning bij fa. van de Mheen. Ga zo door!

Dhr. Geertsema