Hoe goed is jouw schuur of berging beveiligd?

Je schuur staat al snel vol met een grasmaaier, tuintractor, gereedschap of een paar elektrische fietsen. De gemiddelde Nederlander heeft voor € 3000,- aan spullen in een bergruimte staan. Het is dan ook niet gek dat inbrekers hierin een nieuw (en makkelijker) doelwit hebben gevonden.

Wees extra alert op schuur of berging

We beveiligen onze huizen steeds beter, waardoor er ook steeds minder woninginbraken zijn. Maar de schuur of berging wordt in de beveiliging nog wel eens vergeten, met alle gevolgen van dien. Zit de schuur niet op slot? Dan is de kans aanwezig dat de verzekeraar de schade niet dekt.

Tips om zelf een inbraak te voorkomen

* Zorg voor goed hang- en sluitwerk en denk ook aan dievenklauwen en anti-inbraakstrips.
* Zorg dat spullen niet zichtbaar zijn en plak eventuele ramen af met folie.
* Beveilig ramen met rasters of smeedijzeren bescherming.
* Plaats een bewegingssensor met verlichting.

Vragen over uw verzekering?

Benieuwd welke voorwaarden ook al weer van toepassing zijn? Neem dan gerust contact met ons op en wij kijken het na: Mail naar info@vandemheen.nl of bel: 0341 – 35 20 43.

Waarom Van de Mheen?

• Advies op maat

Wij zijn al meer dan 40 jaar tevreden over Assurantiekantoor van de Mheen en kunnen het dan ook iedereen aanbevelen om daar je verzekeringen af te sluiten vanwege de zeer goede persoonlijke service.

Dhr. Kleijer

• Persoonlijke benadering

Van de Mheen is al 55 jaar mijn betrouwbare adviseur, tot volle tevredenheid. Ik kan hem aan een ieder aanbevelen.

Dhr. Kok

• Altijd in uw belang

Assurantie van de Mheen doet wat ons betreft hun uiterste best om de klant zo snel mogelijk te helpen. Klant is nog steeds koning bij fa. van de Mheen. Ga zo door!

Dhr. Geertsema