Klanten geven ons een 9,5!

Met een 9,5 beoordeeld!Wij vinden het belangrijk om te weten wat klanten van onze dienstverlening vinden. Hoe staan wij er nu voor?

In 2015 hebben we een aantal van hen gevraagd naar hun ervaringen op het gebied van afhandeling, dienstverlening en persoonlijke service. En dat hebben wij geweten… Bijzonder hoeveel mensen de tijd namen om ons zo positief te waarderen.

Gemiddeld ontvingen wij een 9,5! Een betere waardering kunnen wij ons niet wensen! Het bevestigt onze visie dat een persoonlijke benadering en hoge service de motor zijn in onze dienstverlening. Ook met de feedback gaan we actief aan de slag.

Laat het ons weten

Uw mening is voor ons zeer belangrijk. Daarom blijven we vragen naar uw ervaringen. En als het mogelijk is schakelen we in onze service een tandje bij. Laat het ons gerust weten wanneer het volgens u beter kan! Mail dan naar info@vandemheen.nl

Waarom Van de Mheen?

• Advies op maat

Wij zijn al meer dan 40 jaar tevreden over Assurantiekantoor van de Mheen en kunnen het dan ook iedereen aanbevelen om daar je verzekeringen af te sluiten vanwege de zeer goede persoonlijke service.

Dhr. Kleijer

• Persoonlijke benadering

Van de Mheen is al 55 jaar mijn betrouwbare adviseur, tot volle tevredenheid. Ik kan hem aan een ieder aanbevelen.

Dhr. Kok

• Altijd in uw belang

Assurantie van de Mheen doet wat ons betreft hun uiterste best om de klant zo snel mogelijk te helpen. Klant is nog steeds koning bij fa. van de Mheen. Ga zo door!

Dhr. Geertsema