Voorkom pech onderweg naar je wintersportvakantie

sneeuwrit

Voorkomen is beter dan genezen! Daarom een aantal tips om goed voorbereid af te reizen naar uw wintersportbestemming.

Winterbanden

Elk land heeft specifieke regels omtrent de winterbanden. Zo zijn de winterbanden in Oostenrijk verplicht tussen 1 november en 15 april. Kijk voor de specifieke regels per land op de website van de ANWB. 

Goed functionerende ruitenwissers

Het rubber van de ruitenwissers worden, naarmate ze ouder worden, steeds harder. De werking neemt nog meer af als het kouder wordt. Vervang ze dan ook zodra er strepen of een waas op de ruit achterblijft of het rubber een schurend geluid maakt. Zet de ruitenwissers omhoog wanneer u de auto langdurig parkeert en voorkom dat ze aan de voorruit vastvriezen.

Ruitenwisservloeistof speciaal voor de winter

In wintersportgebieden is er meer opspattende sneeuwbrij, vuil en pekel, waardoor je de ruiten vaker schoonmaakt. Zorg dat uw reservoir vol is voordat u vertrekt en gebruik ruitenwisservloeistof speciaal voor de winter. Deze vloeistof is vaak vloeibaar tot –20º Celcius, zodat zelfs bij extreme winterkou de ramen schoon worden.

Vaker op vakantie?

Gaat u naast de wintersport vaker op vakantie? Dan is misschien een doorlopende reisverzekering iets voor u. Pechhulp is dan ook mee te verzekeren. Wij kunnen u daar alles over vertellen! Mail info@vandemheen.nl of bel: 0341 – 35 20 43.

Waarom Van de Mheen?

• Advies op maat

Wij zijn al meer dan 40 jaar tevreden over Assurantiekantoor van de Mheen en kunnen het dan ook iedereen aanbevelen om daar je verzekeringen af te sluiten vanwege de zeer goede persoonlijke service.

Dhr. Kleijer

• Persoonlijke benadering

Van de Mheen is al 55 jaar mijn betrouwbare adviseur, tot volle tevredenheid. Ik kan hem aan een ieder aanbevelen.

Dhr. Kok

• Altijd in uw belang

Assurantie van de Mheen doet wat ons betreft hun uiterste best om de klant zo snel mogelijk te helpen. Klant is nog steeds koning bij fa. van de Mheen. Ga zo door!

Dhr. Geertsema