Grip op je financiële zaken geeft rust

De hypotheekrentes schieten omhoog, verzekeringen die ieder jaar fors duurder worden, energieprijzen die de pan uit rijzen, kinderen die weer een andere levensfase ingaan, de aanschaf van een nieuwe auto of een buitenlandse reis in het verschiet, je verzekeringsleven verandert met de dag. Hoe houd je daar grip op? Want je wilt wel dat je hypotheek en verzekeringspakket aansluiten op je actuele situatie. Daarnaast wil je er natuurlijk zeker van zijn dat je altijd goed zit, ook als er iets onverwachts gebeurt. Gelukkig hoef je dit niet alleen uit te dokteren. Wij kijken graag met je mee en geven je persoonlijk advies.

Het uitpluizen van alle lopende verzekeringen is een tijdrovende klus die je – naast je baan en gezin – er niet zomaar even bij doet. Het kan zijn dat je bijvoorbeeld onbewust dubbel verzekerd bent of dat je bepaalde verzekeringen hebt lopen die in jouw situatie overbodig zijn. Zonde van het geld. Omdat er geen twee situaties gelijk aan elkaar zijn, is het van belang om je te laten verzekeren op een manier die bij jou past. 

 

Daarbij zit een ongeluk in een klein hoekje… je rijdt bijvoorbeeld schade met je auto, bent op visite en stoot net die ene mooie vaas om (oeps) of breekt je pols op wintersport in Oostenrijk. Iedereen heeft wel eens pech. Maar zonder de juiste verzekeringen ben je pas echt de pineut. Op welke verzekering moet je nou aanspraak doen in bepaalde gevallen? 

 

Wij helpen je hierbij. Om je het best mogelijke advies te geven, raden wij je aan om je complete verzekeringspakket bij ons onder te brengen. Zo hebben wij overzicht en inzicht en kunnen we snel en adequaat handelen. En jij? Jij hoeft ons alleen op de hoogte te houden en in te lichten als er zich een verzekeringskwestie voordoet, wij regelen de rest! 


Met een hypotheekadviseur weet je dat je goed zit

Ben je van plan je eerste huis te kopen? Het kopen van een woning is een spannend en leuk moment in je leven. Je beeldt je in hoe je jouw droomhuis gaat inrichten. De ideeën zijn eindeloos en je droomt erbij weg. Maar eerst de hypotheek regelen! Want hoeveel kun je vandaag de dag lenen? Wat voor hypotheekvorm past bij jouw situatie? Kun je het zelf bolwerken of heb je in deze tijd de hulp van je ouders nodig die met de overwaarde van hun huis jou een stukje op weg kunnen helpen met de financiering? En hoe zit het nu (en in de toekomst) met de hypotheekrentes? 

 

Vaak is dit het minst leuke aspect van het hele proces. Wij willen dat je zorgeloos kunt genieten van het kopen van een huis en helpen je daarom met het afsluiten van een passende hypotheek. Met name in het geval je een woning in Putten of omgeving wilt kopen. Wij kennen de lokale huizenmarkt namelijk als de beste. 

 

Of heb je al een woning en wil je energiebesparende maatregelen treffen, zoals het plaatsen van zonnepanelen of je huis beter isoleren? Dan kan een tweede hypotheek afsluiten een goede optie zijn. Ook in alle andere gevallen, zoals een hypotheek overzetten, een nieuwe rentevaste periode vastzetten en langer zelfstandig wonen, adviseren wij je graag. 

 

Wil je jouw financiële plaatje weer scherp krijgen? Je bereikt ons eenvoudig via info@vandemheen.nl of bel naar 0341-352043.

 

Waarom Van de Mheen?

• Advies op maat

Wij zijn al meer dan 40 jaar tevreden over Assurantiekantoor van de Mheen en kunnen het dan ook iedereen aanbevelen om daar je verzekeringen af te sluiten vanwege de zeer goede persoonlijke service.

Dhr. Kleijer

• Persoonlijke benadering

Van de Mheen is al 55 jaar mijn betrouwbare adviseur, tot volle tevredenheid. Ik kan hem aan een ieder aanbevelen.

Dhr. Kok

• Altijd in uw belang

Assurantie van de Mheen doet wat ons betreft hun uiterste best om de klant zo snel mogelijk te helpen. Klant is nog steeds koning bij fa. van de Mheen. Ga zo door!

Dhr. Geertsema