Na je examens op reis? Denk aan een reisverzekering

Voor de eindexamenscholieren is het een spannende tijd, want de eindexamens zijn gestart. Veel studenten zullen daarna lekker op vakantie gaan om te genieten van hun welverdiende ontspanning. Of misschien wel een heel jaar backpacken in het buitenland? Vergeet dan niet om een passende reisverzekering af te sluiten en voorkom hoge kosten bij tegenspoed.

Korte vakantie?

Ga je een korte periode op vakantie, dan is een kortlopende reisverzekering ideaal. Ga je vaker in het jaar op vakantie, bijvoorbeeld wintersport, kijk dan naar een doorlopende reisverzekering.

Langere periode in het buitenland?

Een jaar lang reizen na je studie, (vrijwilligers)werk of studeren in het buitenland worden steeds populairder. De kortlopende of doorlopende reisverzekering zijn dan niet van toepassing. Ben je langer dan acht maanden van huis? Of ga je avontuurlijke sporten doen? Belangrijke vragen die van invloed zijn op je verzekeringen. Kijk met je verzekeringsadviseur welke wereldreisverzekering je dan nodig hebt om onbezorgd te genieten van je avontuur.

Meer weten?

Neem dan gerust contact met ons op: info@vandemheen.nl of 0341 – 35 20 43.

Waarom Van de Mheen?

• Advies op maat

Wij zijn al meer dan 40 jaar tevreden over Assurantiekantoor van de Mheen en kunnen het dan ook iedereen aanbevelen om daar je verzekeringen af te sluiten vanwege de zeer goede persoonlijke service.

Dhr. Kleijer

• Persoonlijke benadering

Van de Mheen is al 55 jaar mijn betrouwbare adviseur, tot volle tevredenheid. Ik kan hem aan een ieder aanbevelen.

Dhr. Kok

• Altijd in uw belang

Assurantie van de Mheen doet wat ons betreft hun uiterste best om de klant zo snel mogelijk te helpen. Klant is nog steeds koning bij fa. van de Mheen. Ga zo door!

Dhr. Geertsema