Stormschade, wat nu?

stormschadeHet is herfst! En hoe! Prachtige, zonnige dagen wisselen af met fikse regenbui en veel wind. Op zo’n stormachtige dag kan het dan ineens gebeuren; schade. Neem contact met ons op, maar bel bij calamiteiten eerst de betreffende hulpdiensten. Maak je in eerste instantie geen zorgen over de verzekering, veiligheid staat altijd voorop!

Indien mogelijk: beperk verdere schade. Denk aan het vastzetten van losse onderdelen die (nog) weg kunnen waaien en het opruimen van bijvoorbeeld glas op de weg. Maak foto’s van de schade en noteer datum en tijdstip, want dit kan het afhandelen versoepelen.

Vervolgens bekijken wij samen met jou wat er aan schade is ontstaan en hoe we dit kunnen verhelpen of vergoeden. Indien nodig helpen wij graag verder met het aandragen van een schadehersteller of aannemer.

Waarom Van de Mheen?

• Advies op maat

Wij zijn al meer dan 40 jaar tevreden over Assurantiekantoor van de Mheen en kunnen het dan ook iedereen aanbevelen om daar je verzekeringen af te sluiten vanwege de zeer goede persoonlijke service.

Dhr. Kleijer

• Persoonlijke benadering

Van de Mheen is al 55 jaar mijn betrouwbare adviseur, tot volle tevredenheid. Ik kan hem aan een ieder aanbevelen.

Dhr. Kok

• Altijd in uw belang

Assurantie van de Mheen doet wat ons betreft hun uiterste best om de klant zo snel mogelijk te helpen. Klant is nog steeds koning bij fa. van de Mheen. Ga zo door!

Dhr. Geertsema