Laat elektrische installaties regelmatig keuren i.v.m. uw zakelijke brandverzekering!

Assurantiekantoor Van De Mheen uit Putten helpt u graag bij een zakelijke brandverzekering!

De nachtmerrie van elke ondernemer. Kortsluiting. Brand in de zaak. Hoe groot of klein de brand ook is, het heeft een enorme impact op je bedrijfsvoering. Gelukkig ben je goed verzekerd… Maar voor uitkering moet de elektrische installatie wel regelmatig goedgekeurd zijn door een erkend installatiebedrijf.

Certificaat bij goedgekeurde elektrische installatie

Veel verzekeraars hebben een clausule “keuring elektrische installatie” in hun polis staan en kunnen een uitkering weigeren als de elektrische installatie niet recent is goedgekeurd. U moet namelijk wel voldoende maatregelen hebben genomen om het risico op brand te beperken.

Na keuring door een erkende installateur ontvangt u een certificaat waaruit blijkt dat uw elektra veilig is. Dit document wordt door verzekeraars opgevraagd na brandschade en is meestal 5 jaar geldig, afhankelijk van de installatie en het risico. Zorg daarom voor regelmatige controle of sluit een onderhoudscontract af.

Vragen over uw brandverzekering?

Benieuwd welke voorwaarden ook al weer van toepassing zijn? Neem dan gerust contact met ons op en wij kijken het na: Mail naar info@vandemheen.nl of bel: 0341 – 35 20 43.

Waarom Van de Mheen?

• Advies op maat

Wij zijn al meer dan 40 jaar tevreden over Assurantiekantoor van de Mheen en kunnen het dan ook iedereen aanbevelen om daar je verzekeringen af te sluiten vanwege de zeer goede persoonlijke service.

Dhr. Kleijer

• Persoonlijke benadering

Van de Mheen is al 55 jaar mijn betrouwbare adviseur, tot volle tevredenheid. Ik kan hem aan een ieder aanbevelen.

Dhr. Kok

• Altijd in uw belang

Assurantie van de Mheen doet wat ons betreft hun uiterste best om de klant zo snel mogelijk te helpen. Klant is nog steeds koning bij fa. van de Mheen. Ga zo door!

Dhr. Geertsema