Heb jij de nieuwe Zest al gelezen?

Durf te dromen… Dat is het thema van Zest magazine 2023, die deze maand bij onze klanten op de mat viel.

Net als voorgaande jaren mochten wij hier weer onze eigen twist aan geven. Een mooie gelegenheid om zelf even te dagdromen. Wat zouden wij graag nog eens doen? Waar droomden wij vroeger van en in hoeverre zijn die dromen uitgekomen? Berend neemt je in het voorwoord van deze nieuwe ZEST mee in zijn gedachtespinsels over dit thema. Verderop in het magazine lees je het interview met Peter van den Brink, trotse eigenaar van Green Valley Electric Fun. Hij verruilde zijn baan in de bouw voor ondernemerschap in de bossen en vertelt over hoe hij van deze droom werkelijkheid maakte.

Ook stellen Marc en Brenda, die sinds begin dit jaar ons team kwamen versterken, zich in het magazine nog even kort aan je voor.

Wat zijn jouw dromen? En hoe kunnen wij jou daarin ondersteunen? Laat je inspireren door de nieuwe Zest.

Hieronder blader je door het digitale exemplaar. Liever een papieren exemplaar ontvangen? Laat het ons weten via info@vandemheen.nl.

Waarom Van de Mheen?

• Advies op maat

Wij zijn al meer dan 40 jaar tevreden over Assurantiekantoor van de Mheen en kunnen het dan ook iedereen aanbevelen om daar je verzekeringen af te sluiten vanwege de zeer goede persoonlijke service.

Dhr. Kleijer

• Persoonlijke benadering

Van de Mheen is al 55 jaar mijn betrouwbare adviseur, tot volle tevredenheid. Ik kan hem aan een ieder aanbevelen.

Dhr. Kok

• Altijd in uw belang

Assurantie van de Mheen doet wat ons betreft hun uiterste best om de klant zo snel mogelijk te helpen. Klant is nog steeds koning bij fa. van de Mheen. Ga zo door!

Dhr. Geertsema