Zest is uit!

Ons magazine Zest is klaar en bij al onze klanten op de deurmat gevallen. Een blad vol frisse, scherpe en prikkelende verhalen. Over dé ruimte en verhalen over ruimte. Ook vier Puttense horecaondernemers, die door de Coronacrisis zwaar getroffen werden, maar allerminst hun kop lieten hangen, komen in Zest aan het woord. Zij kregen van de een op andere dag ruimte om het roer om te gooien. We gingen met deze klanten in gesprek en in ons magazine delen ze hun bijzondere en inspirerende verhaal. Schuif deze zomer eens bij ze aan voor een heerlijke lunch of diner. En weet je niet wat je moet kiezen? Check dan de aanraders in Zest

Heb jij Zest niet ontvangen en wil je deze wel hebben? Laat het ons weten via info@vandemheen.nl. We sturen graag een exemplaar naar je op.

Waarom Van de Mheen?

• Advies op maat

Wij zijn al meer dan 40 jaar tevreden over Assurantiekantoor van de Mheen en kunnen het dan ook iedereen aanbevelen om daar je verzekeringen af te sluiten vanwege de zeer goede persoonlijke service.

Dhr. Kleijer

• Persoonlijke benadering

Van de Mheen is al 55 jaar mijn betrouwbare adviseur, tot volle tevredenheid. Ik kan hem aan een ieder aanbevelen.

Dhr. Kok

• Altijd in uw belang

Assurantie van de Mheen doet wat ons betreft hun uiterste best om de klant zo snel mogelijk te helpen. Klant is nog steeds koning bij fa. van de Mheen. Ga zo door!

Dhr. Geertsema