Zest magazine 2024: ga je mee op avontuur?

De nieuwe Zest, het jaarlijkse magazine van Nh1816 Verzekeringen, staat dit keer in het teken van avontuur. Daarom interviewden wij de Puttense avonturiers Carla en Martin van Brasserie M-joy over het avontuur dat ondernemen heet.

Verder lees je in deze Zest onder andere interviews met ecoloog Sterrin Smalbrugge en zangeres Fleur Raateland, krijg je tips voor een avontuurlijke vakantie in de Dolomieten en een citytrip in Zwolle en geeft onze collega Berend van de Mheen een aantal verzekeringstips voor wie gaat verduurzamen of (ver)bouwen. Het  magazine is dus weer een feestje om te lezen!

Hieronder lees je het digitale magazine. Liever een papieren exemplaar? Pak er gerust een bij ons op kantoor mee. Veel leesplezier!

Waarom Van de Mheen?

• Advies op maat

Wij zijn al meer dan 40 jaar tevreden over Assurantiekantoor van de Mheen en kunnen het dan ook iedereen aanbevelen om daar je verzekeringen af te sluiten vanwege de zeer goede persoonlijke service.

Dhr. Kleijer

• Persoonlijke benadering

Van de Mheen is al 55 jaar mijn betrouwbare adviseur, tot volle tevredenheid. Ik kan hem aan een ieder aanbevelen.

Dhr. Kok

• Altijd in uw belang

Assurantie van de Mheen doet wat ons betreft hun uiterste best om de klant zo snel mogelijk te helpen. Klant is nog steeds koning bij fa. van de Mheen. Ga zo door!

Dhr. Geertsema