Hypotheekvormen

Niet iedereen is hetzelfde. Bij het kiezen van een hypotheek, komt u voor een groot aantal afwegingen te staan. Welke hypotheekvormen zijn voor u geschikt? Bij Assurantiekantoor Van de Mheen kijken we graag naar uw persoonlijke situatie en maken we op basis hiervan een advies op maat.

De huidige hypotheekvormen

Op deze pagina geven wij een overzicht van de bestaande hypotheekvormen. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw situatie? Neem contact op met ons kantoor in Putten. Bel 0341 – 35 20 43 of mail naar info@vandemheen.nl

Lineaire hypotheek

Met een Lineaire hypotheek lost u direct af. Bij aanvang van Lineaire hypotheek hebt u hogere maandlasten, omdat er weinig is afgelost. Gedurende de looptijd worden uw maandlasten lager.  Lees meer >>

Annuïteitenhypotheek

Met een Annuïteitenhypotheek betaalt u maandelijks een gelijk bedrag, dat bestaat uit een rentedeel en een aflossingsdeel. Lees meer >>

Aflossingsvrije hypotheek

Kiest u voor een Aflossingsvrije hypotheek, dan besluit u om niet af te lossen gedurende de looptijd. Omdat u niet aflost, hebt u extra lage maandlasten. Uw hypotheekschuld blijft gelijk. Lees meer >> En mensen met een bestaande hypotheek hebben bijvoorbeeld:

Spaarhypotheek (met een spaarhypotheekverzekering)

De spaarhypotheek is een combinatie van een hypotheeklening en een spaarverzekering. Er hoeft tijdens de looptijd van de hypotheek geen vermogensrendementsheffing betaald te worden over het op de spaarverzekering opgebouwde vermogen. Binnen een spaarhypotheek zit standaard een overlijdensrisicoverzekering. De spaarhypotheek is alleen nog beschikbaar voor bestaande huizenbezitters die hun woning vóór 1 januari 2013 gekocht hebben en al een spaarhypotheek op die woning hebben.

Bankspaarhypotheek (met een bankspaarrekening)

Een bankspaarhypotheek is een combinatie van een hypotheeklening en een geblokkeerde rekening. Op deze geblokkeerde rekening kan gespaard of belegd worden. De bankspaarhypotheek is alleen nog beschikbaar voor bestaande huizenbezitters die hun woning vóór 1 januari 2013 gekocht hebben en al een bankspaarhypotheek op die woning hebben.

Hypotheek met beleggingsverzekering

Bij een beleggingshypotheek wordt het vermogen voor de aflossing van de beleggingshypotheek opgebouwd door middel van een belegging in beleggingsfondsen op een aparte beleggingsrekening. De hypotheek met beleggingsverzekering is alleen nog beschikbaar voor bestaande huizenbezitters die hun woning vóór 1 januari 2013 gekocht hebben en al een hypotheek met beleggingsverzekering op die woning hebben.

Hypotheek met garantieverzekering

Met de hypotheek met garantieverzekering kiest u voor de zekerheid van een gegarandeerd eindkapitaal. Daarbovenop maakt u kans op extra opbrengst door winstdeling. De hypotheek met garantieverzekering is alleen nog beschikbaar voor bestaande huizenbezitters die hun woning vóór 1 januari 2013 gekocht hebben en al een hypotheek met garantieverzekering op die woning hebben.   Benieuwd welke hypotheekvormen voor uw situatie geschikt zijn? Neem contact op met ons kantoor in Putten. Bel 0341 – 35 20 43 of mail naar info@vandemheen.nl

Waarom Van de Mheen?

• Advies op maat

Wij zijn al meer dan 40 jaar tevreden over Assurantiekantoor van de Mheen en kunnen het dan ook iedereen aanbevelen om daar je verzekeringen af te sluiten vanwege de zeer goede persoonlijke service.

Dhr. Kleijer

• Persoonlijke benadering

Van de Mheen is al 55 jaar mijn betrouwbare adviseur, tot volle tevredenheid. Ik kan hem aan een ieder aanbevelen.

Dhr. Kok

• Altijd in uw belang

Assurantie van de Mheen doet wat ons betreft hun uiterste best om de klant zo snel mogelijk te helpen. Klant is nog steeds koning bij fa. van de Mheen. Ga zo door!

Dhr. Geertsema